NAJAVLJENA ISKLJUČENJA STRUJE U ODREĐENIM INTERVALIMA OD 6. DO 9. OKTOBRA

Bez električne energije će u utorak, 6.oktobra od 11:00do 13:00 časova biti potrošači u Plani, čiji se objekti strujom napajaju iz trafostanice kula i potrošači u Paraćinu u delu raskrsnice ka Šavcu i Čepuru, saopšteno je iz paraćinskog pogona Elektrodistribucije u Jagodini.

Bez električne energije će u sredu,7.oktobra od 11:00do 13:00 časova biti potrošači u Paraćinu u delu oko samousluge „Delišes“ u ul. Knjaza Miloša, u delu oko OŠ „Radoje Domanović“, u delu ulice Ravaničke i potezu Žabare oko Šljunkare iza regionalne pruge.

Bez struje će u četvrtak,8. oktobra od 08:00do 15:00 časova biti potrošači u Paraćinu u delu ulice Branka Krsmanovića do regionalne pruge, u reonu ulice Vojislava Ilića i susednih ulica i delu ul. Sutjeska, Kralja Milutina i Paje Jovanovića, gde je i niz lokala u liniji sa „Kiparisom“.

Bez električne energije će u četvrtak,8. i petak 9. oktobra od 08:00do 14:00 časova povremeno biti potrošači u Mirilovcu.

Bez električne energije će u petak, 9. oktobra od 08:00 do 15:00 časova biti potrošači u Paraćinu u delu ulice Svetozara Markovića i okolnih ulica.

Do prekida u isporuci električne energije doći će zbog planiranih radova na ili u blizini elektroenergetskih objekata na području pogona Paraćin, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име