SUTRA SE U BEOGRADU OTVARA NAJVEĆI TRŽNI CENTAR U OVOM DELU EVROPE


Sutra se zvanično otvara šoping centar „Galerija Beograd“, u sklopu „Beograda na vodi“.  Otvaranje je planirano u 10.00 časova, a prisustvovaće i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i predsednik kompanije Eagle Hills Mohamed Alabara.

Prostor predviđen za izdavanje zakupcima prostire se na 93.000 kvadrata, odnosno oko 300 lokala i više od 50 kafića.

BW Galerija je najavljena kao jedna od glavnih atrakcija Beograda na vodi: najveći šoping mol sa zabavnim i ugostiteljskim sadržajima u regionu.

Inspiracija za dizajn potekla je od poznatih ulica u Beogradu, kao što je Knez Mihailova – glavna pešačka zona u gradu, omiljeno mesto za kupovinu i druženje po kafićima i restoranima. U skladu sa polaznom idejom, eksterijer BW Galerije je dizajniran kao omaž stilski različitim beogradskim fasadama, a raznolikost i živahnost beogradskih ulica će biti prenesena i na unutrašnjost tržnog centra. Posetioci će moći da uživaju u mnogo prirodnog svetla, zahvaljujući velikoj staklenoj kupoli i ogromnim staklenim prozorima sa pogledom na reku. BW Galerija će  biti povezana pasarelom sa Kulom Beograd, sa koje će se pružati spektakularan pogled na grad.

Ukupna površina „staza“ je 34.000 kvadrata, pa ako posetilac želi sve da ih pređe mora da prepešači pet kilometara. U tržnom centru je instalirano 50 pokretnih stepenica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име