VLADIMIR MILIĆEVIĆ GOSTUJUĆI U JUTARNJEM PROGRAMU TV PINK NAJAVIO VELIKA ULAGANJA U PARAĆIN

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević bio je gost jutarnjeg programa televizije Pink. Tom prilikom on je najavio velike infrastrukturne projekte koje će sprovesti nova lokalna vlast.

„Planiramo velika ulaganja i pripremamo ozbiljne projekte koje ćemo sprovesti uz pomoć predsednika Vučića i Vlade republike Srbije. Pre par dana potpisan je ugovor na osnovu koga naša opština dobija novi uslužni centar koji će u mnogome pomoći građanima i ubrzati procedure.“ naveo je Milićević.

On je takođe istakao da se naša opština uspešno bori sa pandemijom covid virusa i da u toj borbi nakon početnog skoka novozaraženih danas imamo dosta stabilniju situaciju. „Naša bolnica je na početku pandemije imala svega 20 raspoloživih kreveta za pacijente sa covid 19 virusom a danas smo te kapacitete podigli na 80. Veliku pomoć imamo od Republike i zajedničkim naporima se borimo za naše sugrađane“.

Predsednik Milićević dotakao se i bivše lokalne vlasti u Paraćinu za koju je rekao da je 20 godina radila nedomaćinski a da je jedan od najboljih primera za to projekat rekonstrukcije Opšte bolnice koji bivša vlast nije realizovala, a da jeste novi objekat bi u mnogome olakšao trenutnu situaciju kada su smeštajni kapaciteti za obolele od korona virusa maksimalno popunjeni i gotovo pred pucanjem. Takođe istakao je i da je zbog prekomernog i neracionalnog zaduživanja opština dovedena u jako tešku situaciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име