Facebook ukida popularnu i korisnu opciju

Kako prenose mediji ovih dana, društvena mreža Facebook uskoro isključuje jednu od funkcija koja je postala veoma korisna u pandemijsko vreme.

Razlog je nepoznat.

U pitanju je opcija zajedničkog gledanja video-snimaka, koja će biti potpuno ukinuta od 16. aprila ove godine. Međutim omogućeno je da preuzmete svoje objave ili komentare iz nekih prethodnih zajedničkih gledanja, to možete da uradite do 15. aprila.

Kako da preuzmete podatke?

Opcija „Download Your Information“ omogućava vam, između ostalog, da preuzmete i sve objave u vezi sa zajedničkim gledanjem, video-snimcima i reakcijama. Informacije o listi gledanja, posetiocima i drugim statistikama biće vam nedostupne.

* U gornjem desnom uglu, odaberite „Setings and Privacy“, pa zatim „Settings“

* Sa leve strane, odaberite „Your Facebook Information“

* Odaberite „View“, i odatle dodajte ili uklanjajte kategorije po želji

* Odaberite „Create File“ da biste potvrdili zahtev.

Kada podnesete zahtev, moraćete da sačekate nekoliko dana, a onda možete da vidite svoje podatke u okviru „Available Copies“ odeljka u „Download Your Information“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име