MINISTAR PROSVETE BRANKO RUŽIĆ POSETIO REKOVAC POVODOM ŠKOLSKE SLAVE

Poljoprivredno veterinarska škola u Rekovcu danas je obeležila dan škole i krsnu slavu Ćirila i Metodija.

Tim povodom organizovana je svečana akademija kojoj je prisustvovao ministar prosvete i potpredsednik vlade Branko Ružić, predsednik opštine Rekovac kao i predstavnici lokalne samouprave i uprava škole.
Direktor škole Ljubiša Stevanović obratio se svim prisutnima i zahvalio što su uveličali ovaj događaj. Istakao je da je u periodu od 2012. – 2017. godine, kao i od januara ove godine, u poljoprivrednu školu u Rekovcu uloženo preko milion eura i zahvalio se na odličnoj saradnji sa ministarstvom i lokalnom samoupravom.


Prisutnima se takođe obratio ministar prosvete Branko Ružić i istakao da je Poljoprivredna škola nosilac prosperiteta, ne samo u opštini Rekovac nego i u regionu. Takođe je pohvalio rad uprave škole i javno pozvao sve zainteresovane đake iz Rekovca i okoline da upisu jedan od četiri smera koje ova škola nudi.

Poljoprivredna škola u Rekovcu godišnje upisuje 120 učenika i to na četiri smera: poljoprivredni tehničar veterinarski tehničar ekonomski tehničar i  trogodišnji smer kuvar.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu naći na sajtu škole

Škola takođe ima Dom učenika sa kapacitetom od 120 mesta kao i školsku ekonomiju i nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju stručno usavršavanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име