MILIVOJE MILOŠAKOVIĆ PODNEO PISMENU OSTAVKU NA MESTO PREDSEDNIKA KLUBA FK JEDINSTVO

Hirurg, nekadašnji direktor Opšte bolnice Paraćin i do danas, Predsednik FK Jedinstvo Milivoje Milošaković podneo je ostavku, takođe trener Vladimir Pantelić je napustio klub, a fudbaleri su četiri meseca bez plate, potvrđeno je od strane nadležnih iz kluba.

Stanje u fudbalskom klubu Jedinstvo je veoma loše, igrači su mesecima bez primanja pa je dosadašnji predsednik Milivoje Milošaković danas podneo i pismenu ostavku.

Zbog novonastale situacije klub je u međuvremenu napustio i trener Vladimir Pantelić ne želeći da radi u ovakvoj atmosferi.

Sportski direktor kluba Duško Dukić je potvrdio, da igrači već četiri meseca nisu primili platu, te da su u prvom kolu Srpske lige Istok zbog krize u kojoj se klub nalazi seli na travu neposredno pred početak utakmice u Knjaževcu.

Takođe Dukić ističe, da klub ima izvesna obećanja od strane predsednika opštine Vladimira Milićevića i nadležnih da će situacija ubrzo biti rešena, u suprotnom će klub biti sankcionisan sa oduzimanjem tri boda zbog neizmirenih obaveza.

I pored navedene situacije , fudbaleri Jedinstva su u prva dva kola ostvarili pobede,na startu prvenstva u Knjaževcu nad Timočaninom 3:2, a slavili su i na narednom gostovanju u Meševu 1:0.

Fudbaleri Jedinstva će u subotu na Gradskom stadionu u utakmici 3. kola Srpske lige Istok od 16.30 dočekati OFK Brzi Brod i pokušati da u gotovo nemogućim uslovima ostvare treću uzastopnu pobedu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име