MALI PAVLE NASKOVIĆ ŽIVI U TEŠIM USLOVIMA BEZ STRUJE – Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se priključe humanitarnoj akciji

Mali Pavle  je učenik trećeg razreda Osnovne škole Stevan Jakovljević, prvak škole u matematici i drugi u opštini.


Živi u jako teškim uslovima sa majkom Draganom koja je samohrani roditelj od Pavlovog šestog meseca, a pre par godina je izgubila oba roditelja tako da nema nikakvu pomoć u čuvanju deteta.

Ukupna mesečna primanja u kući do nedavno su iznosila 4.000 RSD.

Pored toga što žive u jako teškim uslovima nedavno im je isključena struja. Pored nemogućnosti za učenje i normalno funkcionisanje problem je još veći zato što je krenulo hladno vreme, stan je hladan i u trošnom stanju i nemaju grejanja jer su se Inače do sada grejali na grejalici na struju.


Inicijativu za pomoć ovoj porodici pokrenula je Pavlova učiteljica Tatjana Spasić, gde su svi iz odeljenja simbolično učestvovali izvadili određenu sumu novca kako bi pomogli malom Pavlu.

„Bez obzira na uslove u kojima živi Pavle je vredan, ambiciozan, odlican djak. Postiže izuzetne rezultate u svim oblastima. Prošle godine je osvojio drugo mesto na Opstinskom takmicenju iz matematike. Na svim časovima i o svakoj novoj temi on već poseduje more informacija jer mnogo čita i zeljan je znanja. I kada smo radili na daljinu on nije imao računar , ali je napredovao zahvaljujuci svom radu. Pavle je dečak koji zaslužuje da mu pomognemo i podržimo ga da uspe u zivotu.“ o Pavlu kaže učiteljica.

Dug za struju iznosi 49.986 RSD s’ tim što je takođe potrebna pomoć u vidu namirnica dečije garderobe i ostalih kućnih potrepština.

Mole se svi ljudi koji žele da pomognu da ukoliko su u mogućnosti uplate novac direktno na račun eps-a:

broj računa : 845-416849-74

Poziv na broj : 80-304-01031197856-000

Takođe majka koja je donedavno bila nezaposlena, radi kao volonter u bolnici, za šta primanja iznose 9.000 RSD mesečno što nije dovoljno za normalan život, te svi koji su voljni i u mogućnosti da ponude posao ovoj ženi mogu  da se jave našoj redakciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име