Švajcarska od sutra ukida sve Kovid mere za ulazak u zemlju

Jedna od prvih zemalja zapada koja je ukinula sve mere vezano za pandemiju covid-19 je Švajcarska.

Naime od sutra 17. 2. za putovanje u Švajcarsku neće vam biti potreban PCR test antigenski test niti obavezna vakcinacija.

Kada je u pitanju putovanje za Švajcarsku razgovarali smo sa Katarinom Antić, direktorkom kompanije Bogojević reisen- koja već 30 godina prevozi putnike na relaciji Srbija-Švajcarska

Kako se pandemija Kovid 19 odrazila na vaše poslovanje?

„Opšte je poznato da su prevoznici, posebno oni koji voze za zemlje inostranstva najviše bili ugroženi u toku pandemije covid-19. Odgovornom politikom poslovanja uspeli smo da prevaziđemo ovaj težak period za našu delatnost i sudeći po novi odlukama švajcarske vlade očekujemo da se ovaj period ubrzo završava.“- kaže Katarina.

Šta je ono što očekuje vaše putnike u narednom periodu?

Naši autobusi se na relaciji Srbija-Švajcarska saobraćaju dva puta nedeljno i to utorkom i subotom i svih gradova Srbije, iz Paraćina u 15:00 h sa glavne autobuske stanice.

Iz Švajcarske imamo polaske takođe dva puta nedeljno utorkom i petkom iz svih većih gradova.

„U narednom periodu za sve naše putnike pripremili smo niz pogodnosti a svi zainteresovani za putovanje u Švajcarsku mogu pratiti naš zvanični sajt www.bogojevic.eu i Facebook stranicu “ „Bogojević reisen“ gde redovno objavljujemo sve informacije i akcije.

Uskoro ponovo puštamo u rad online prodaju karata gde putnici mogu po znatno povoljnim cenama izvršiti kupovinu low cost karata.

Za standardnu rezervaciju karte i sve dodatne informacije putnicima je na raspolaganju nas call centar u Srbiji 0 3 5 4 3 3 3 3 3 i Švajcarska +41 43 3 222 444 “ -ističu iz kompanije Bogojević reisen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име