Danas je Paraćin posetio predsednik države – EVO ŠTA JE VUČIĆ OBEĆAO PARAĆINCIMA

Paraćin je danas posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje za predsedničke i parlamentarne izbore koji se održavaju ove nedelje trećeg aprila.

U sportskoj hali 7 juli okupljen je veliki broj pristalica srpske napredne stranke, a evo šta je Aleksandar Vučić posebno istakao i poručio Paraćincima pred predstojeće izbore:

Rešavanje pitanja Staklare i otvaranje nove fabrike – „U Paraćinu je nekada radilo 18.000 ljudi. Danas radi nepunih 5.000 ljudi. I zato je prvi posao za nas dolazak jednog nemačkog investitora oko 20. aprila, i nadamo se da ćemo obezbediti njihov dolazak i zapošljavanje više od 1.000 ljudi. Zato radimo naponske kablove i trafo stanicu u industrijskoj zoni“

Vučić je izjavio da država brine o Srpskoj fabrici stakla i da je upućena u sva dešavanja unutar ove fabrike kao i da je jedan od prioriteta da fabrika oživi .

„Važno je da krenemo što pre u pregovore sa ruskom stranom oko cene gasa. Ako uspemo da dobijemo nižu cenu gasa, to bi značilo sigurnu budućnost za Staklaru. To bi značilo i investitorima koji bi hteli da ulažu ovde“, rekao je Vučić.

Rekonstrukciju domova zdravlja, puteve Paraćin-Pojate Senje-Sisevac i spajanje Grze i Sisavca- „U Paraćinu i Ćupriji ćemo ići na rekonstrukciji domova zdravlja, i to je velika stvar. Dobili smo zahtev, uradićemo i osnovnu školu „Krsmanović Sikirica“ u Drenovcu, put Paraćin-Pojate, a Senje-Sisevac završavamo tih pet kilometara. Uradili smo tih 5 km puta kad sisevcu,namučili smo se, ali sada ćemo izgradnjom puta Grza-Sisevac spojiti najlepše delove ćuprijske i paraćinske opštine“

Puštanje u rad brze pruge Beograd Niš kao šanse za razvoj Paraćina –„Moramo da napravimo i brzu prugu Beograd-Niš, što će Paraćin podići u nebesa, pošto je vaš grad jedna od stanica na toj pruzi. Ja verujem da ste videli iz ovoga što govorim da dobro razumem kakvi su problemi u svim mestima vašeg kraja. Mislim da nam je strašno važno, da bismo sve to uspeli, moramo imati mir i stabilnost. LJudi misle da je to nešto što je zauvek dato, a svi su shvatili da nije“, takođe je isto kao Vučić u svom obraćanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име