Uzbudljive vesti stižu iz opštine Paraćin! Paraćinci će imati priliku da uživaju u dva spektakularna muzička događaja ovog leta, najavljujući nezaboravne koncerte legendarnih bendova i obeležavajući dva velika praznika.

Na Vidovdan, 28. juna, Paraćinci će se okupiti u centru grada kako bi prisustvovali koncertu legendarnog rok benda Riblja Čorba. Ova ikonična grupa, koja je obeležila muzičku scenu bivše Jugoslavije, garantuje neverovatno veče uz svoje nezaboravne hitove. Koncert počinje u 21 sat.

Nastavljajući niz muzičkih spektakala, 2. avgusta, povodom Sv. Ilije, popularni Lexington Bend će zabavljati publiku svojim zaraznim ritmovima i energičnim nastupom. Njihova muzika privlači široku publiku svih uzrasta, obećavajući nezaboravnu atmosferu i sjajnu zabavu. Koncert će takođe biti održan u centru grada, sa početkom u 21 sat.

Ova dva koncerta su deo letnjeg programa koji organizuju Kulturni centar, Turistička organizacija i Dom omladine, koji su se pobrinuli da letnji provod u Paraćinu bude nezaboravan za sve posetioce. Uz podršku opštine Paraćin, ovi događaji obećavaju da će doneti radost i zabavu za celu zajednicu.